Συχνές Ερωτήσεις

Μπορείτε να κάνετε μία νέα παραγγελία με 3 τρόπους:

  1. Ηλεκτρονικά: Μπορείτε με την ησυχία σας να δείτε μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χονδρικής όλα τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να δημιουργήσετε την παραγγελία σας ακολουθώντας τα βήματα.
  2. Τηλεφωνικά: Μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο και να μας δώσετε τους κωδικούς προϊόντων που σας ενδιαφέρουν και θα δημιουργήσουμε μαζί την παραγγελία.
  3. Email: Μπορείτε να σημειώσετε τους κωδικούς που σας ενδιαφέρουν και να μας στείλετε ένα email με την παραγγελία σας και τα στοιχεία σας. Το email μας είναι orders@keskor.gr

Για να προχωρήσουμε στην εκτέλεση μίας παραγγελίας θα πρέπει πρώτα να έχετε πληρώσει με τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους διαθέσιμους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται στο τέλος κάθε σελίδας του eshop.

Σε περίπτωση που έχει εξαντληθεί κάποιο προϊόν και δεν έχουμε προλάβει να ενημερώσουμε το eshop και έχετε ήδη πληρώσει, θα σας καλέσουμε για να μας δώσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό για να σας επιστρέψουμε τη διαφορά ή θα μείνει υπόλοιπο στην καρτέλα σας για επόμενη παραγγελία ή θα προσθέσουμε στην παραγγελία σας κάποιο άλλο προϊόν που θα μας υποδείξετε.
Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης αποφασίζει.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για νέες παραλαβές προϊόντων μπαίνοντας στο eshop τακτικά και κάνοντας κλικ στην καρτέλα με τα νέα προϊόντα ή κάνοντας εγγραφή στο newsletter για να σας στέλνουμε στο email σας νέα προϊόντα και εκπτώσεις.

Όλα μας τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα στις αποθήκες μας.

Το eshop δεν διαχειρίζεται σε όλους τους κωδικούς αποθέματα. Σε περίπτωση που έχετε πληρώσει μία παραγγελία σας και έχετε παραγγείλει κάποιον κωδικό που έχει εξαντληθεί αλλά δεν έχουμε ενημερώσει το eshop, θα σας καλέσουμε άμεσα για να βρούμε τη λύση.
Μετά από δική σας εντολή ή θα το αντικαταστήσουμε με κάποιο άλλο ή θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά.

Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της τραπεζικής κατάθεσης.

Μπορούμε να κάνουμε αποστολές σε όποια χώρα και αν βρίσκεστε αρκεί να μας υποδείξετε το πρακτορείο που συνεργάζεστε στην Ελλάδα.
Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν πάντα τον πελάτη.
Αν έχετε έδρα σε χώρα Ε.Ε. θα σας κόψουμε τιμολόγιο με 0% ΦΠΑ, αρκεί το πρακτορείο που συνεργάζεστε να μας εκδώσει CMR ή να μας το αποστείλετε μετά εσείς μέσω email με τη σφραγίδα σας.

Το Keskor.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χονδρικής και απευθύνεται αποκλειστικά σε εμπόρους.
Σε περίπτωση που κάνετε μία παραγγελία, θα διενεργηθεί έλεγχος στον ΑΦΜ σας και αν διαπιστωθεί ότι δεν είστε έμπορος, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί άμεσα.