Τρόποι Αποστολής

Μικρού Όγκου Παραγγελίες

Οι Παραγγελίες μικρού όγκου μπορούν να αποσταλούν με 2 τρόπους:

 1. Courier: Η αποστολή των εμπορευμάτων μικρού όγκου και βάρους πραγματοποιείται με εταιρία Courier. Εφόσον η παραγγελία θα αποσταλεί με courier τότε η διανομή γίνεται έως την πόρτα σας. Αυτό ισχύει για όλες τις πρωτεύουσες των νομών και για περιοχές που καλύπτονται από το δίκτυο των courier. Σε ειδικές περιπτώσεις όμως, όπως για παράδειγμα σε απομακρυσμένες-δυσπρόσιτες περιοχές η αποστολή της παραγγελίας μπορεί να καθυστερήσει λίγο περισσότερο (εξαρτάται από το δρομολόγιο της courier).
  Σε κάθε περίπτωση θα παραλαμβάνεται αυτοματοποιημένο μήνυμα με τον Αριθμό Αποστολής για να μπορείτε να εντοπίσετε που βρίσκεται το δέμα σας.
  Το Κόστος Αποστολής υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα σύμφωνα με το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας. (Ελάχιστο Κόστος Αποστολής: 2,82 € χωρίς ΦΠΑ)
 2. Μεταφορική Εταιρεία: Σε αυτή την περίπτωση, ο πελάτης θα πρέπει να μας υποδείξει την μεταφορική με την οποία συνεργάζεται στην Αθήνα για να παραδώσουμε την παραγγελία του.
  Τα έξοδα αποστολής, από τις εγκαταστάσεις μας μέχρι τον τελικό προορισμό, επιβαρύνουν τον πελάτη.
 3. Παραλαβή από τις εγκαταστάσεις μας: Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τις εγκαταστάσεις μας στην Κόρινθο χωρίς καμία επιβάρυνση εξόδων. 

Μεγάλου Όγκου Παραγγελίες

Οι Παραγγελίες μεγάλου όγκου μπορούν να αποσταλούν μόνο με:

 1. Μεταφορική Εταιρεία: Σε αυτή την περίπτωση, ο πελάτης θα πρέπει να μας υποδείξει την μεταφορική με την οποία συνεργάζεται στην Αθήνα για να παραδώσουμε την παραγγελία του.
  Τα έξοδα αποστολής, από τις εγκαταστάσεις μας μέχρι τον τελικό προορισμό, επιβαρύνουν τον πελάτη.
 2. Παραλαβή από τις εγκαταστάσεις μας: Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τις εγκαταστάσεις μας στην Κόρινθο χωρίς καμία επιβάρυνση εξόδων.